Kedves Érdeklődők!

A Joghallgatók Önképző Szervezete ismét felvételit hirdet.

Szervezetünk az ELTE-ÁJK és a PPKE-JÁK első-, másod-, és kivételes esetben harmadéves hallgatóinak jelentkezését várja!

Közösséget vagy szakmai fejlődést keresel? Nálunk mindkettőt megtalálod, a többi rajtad múlik! Négy különböző – Civilisztika, Közjogi, Büntetőjogi, és Nemzetközi és európai uniós jogi – tagozat kurzusai közül választhatsz, amelyeken a legjobb egyetemi oktatók és gyakorló jogászok bevonásával fejlesztheted készségeidet, ismerhetsz meg új területeket.

Mindemellett szakkollégiumunk büszkén elmondhatja magáról, hogy ezévtől kollégiumi lakhatási lehetőséget is biztosít már tagjai számára, ráadásul a belváros szívében, ezzel egy újabb szintre emelve szervezetünk összetartását! Gyere, tanulj és lakj velünk!

A félév során a kurzusokon túl olyan projektekben vehetsz részt, melyek megtanítanak csapatban dolgozni, és segítenek az olyan alapvető jogászi készségek kialakításában, amikre az egyetemi képzés mellett szükség lehet. A félév végén a projekteken dolgozó csapatok a JÖSz Konferencián mutatják be egész féléves munkájukat, a tudományos élet és a munkapiac legnevesebb képviselői előtt.

A jogtudományi munka mellett fontosak számunkra a művelődési programok és a szeretetszolgálati tevékenység, melyek lehetőséget adnak arra, hogy a jogi tanulmányok közben kikapcsolódjunk, szellemileg és lelkileg töltődjünk, illetve másoknak segítsünk.

Ha célod az, hogy magadból a legtöbbet kihozd, és ezért tenni is akarsz, köztünk a helyed! Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

 

A felvételi eljárás menete

1. Jelentkezési űrlap kitöltése+ CV + motivációs levél 

Szeptember 20. 20:00 – október 9. 23:59 között töltsd ki a jelentkezési űrlapot a megfelelő adatokkal és csatold önéletrajzodat ill. motivációs leveledet a határidőig, ezzel jelezve felénk a jelentkezési szándékodat.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-lVn3kr56_Cubtmup3e60i8cSMmM–NboFZuvbwPSOnBMhw/viewform?usp=sf_link

 

2. Online írásbeli forduló

Október 10.-11. 23:59.
A jelentkezési űrlapban megjelölt e-mail címre elküldjük Neked az írásbeli feladatsort, amit a határidőig kell megoldanod.

A korábbi évek írásbeli feladatai megtalálhatóak IDE kattintva.

 

3. Online szóbeli forduló

Október 16.-17.: Egy kötetlen beszélgetés a Felvételi Bizottság és a Jelentkező között.

 

3. Felvételi tábor

Október 24.-25.: A továbbjutottak egy kétnapos programon vesznek részt, hogy jobban megismerhessünk Titeket.

Ezen programok az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően fognak megvalósulni.

 

Ha úgy érzed, célod van az egyetemi tanulmányokkal, és teljesen ki akarod aknázni a lehetőségeidet, jelentkezz a JÖSz-be, várunk!

Üdvözlettel,

Nagy B. Dávid
a Felvételi Bizottság elnöke

 

További információért:

Jelöld vissza eseményünket itt

Amennyiben bármilyen kérdésed van a felvételi eljárásra nézve, lépj velünk kapcsolatba Facebook oldalunkon, vagy e-mailen keresztül! Tagjaink szívesen válaszolnak kérdéseidre!

 —

A felhasznált kép szerzője: Regasterios